Фонд «Єлізавета» провів акцію «Здоровим бути здорово!»

03.11.15, 10:00

Здоров’я підростаючого покоління на сьогоднішній день є актуальною темою для людства. Благодійна організація «Міжнародний благодійний фонд «Єлізавета»» не залишається в осторонь вирішення даної проблеми, тому для вихованців Комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» та Комунального закладу «Дитячий будинок «Наш дім» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області», провели триденний семінар-тренінг «Здоровий спосіб життя» на тему: « Твій вибір - твоє життя!».

В рамках проекту були запрошені кваліфіковані спеціалісти-психологи, тренери зі спортивних дисциплін, які провели ряд тренінгів, ознайомили дітей з лікувально-оздоровчою фізкультурою і обговорювали питання, щодо особистої гігієни.
Окрім навчально-пізнавальної інформації, діти мали змогу і тематично розважитись, відвідати розважальні комплекси, побувати на головному стадіоні міста. Насолодитися спілкуванням та грою з футболістами.
БО «Міжнародний благодійний фонд «Єлізавета»» висловлює щирі слова подяки Всім учасникам проекту: КПНЗ «Кіровоградському обласному центру дитячої та юнацької творчості», викладачам факультету фізичного виховання КДПУ ім..В.Винниченка, футбольному клубу «Зірка», розважальному комплексу «Вельвет». Ваша підтримка – свідчення небайдужого ставлення до проблем виховання підростаючого покоління. Дякуємо Вам за натхненну і самовіддану працю, за віру у майбутнє нашого краю!

Прес- служба Благодійної організації
«Міжнародний благодійний фонд «Єлізавета»»
Контактний телефон: 0505262936




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!