​Свято для дорослих і малих: у Дендропарку відкрили новорічну ялинку!

21.12.15, 18:00

Вже традиційно 19 грудня, в День святого Миколая, у Кіровограді запалюють новорічну ялинку. Цей рік не став винятком. У суботу у Дендропарку за ініціативи голови наглядової ради Кoрпoрації «ХХІ стoліття» Лариси Онул відбулося урочисте відкриття ялинки.

На цю знамену подію зібралося кілька сотень кіровоградців, від малечі до дорослих. Всі вони прийшли, аби поглянути, як засяють вогні новорічної ялинки. Для гостей парку було організовано незабутнє свято, щоб цей день закарбувався в пам'яті кожного присутнього надовго.

Дорослі мали можливість зігрітись гарячими напоями зі смачними та ароматними стравами і насолодитися новорічними піснями, які створювали святковий настрій. А для малечі було організовано насичену розважальну програму за участі святого Миколая та Снігурки.

Більше 200 дітлахів стали у коло навколо святкової ялинки і водили хороводи, співаючи новорічні пісні. Енергійна та розумна малеча жваво відповідала на загадки Діда Мороза та завзято танцювала разом зі Снігуркою.

Чудовим завершенням цього зимового вечора стало запалення вогнів на новорічній ялинці під шалені оплески дорослих та дітей. У Дендропарку царила по-справжньому святкова та радісна атмосфера.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!