Останній день старого року діти провели в очікуванні дива

04.01.16, 14:00

В останній день 2015-го року у відділі Кіровоградського обласного художнього музею - картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна», у рамках «Творчої майстерні» був проведений майстер-клас з декоративного живопису «В очікуванні дива».

В день перед Новим Роком галерея Петра Оссовського перебувала в святковому настрої, у вікнах мерехтіли гірлянди, а її зали були прикрашені атрибутами Різдва: ялинкою, святковими прикрасами та іграшками. Картини всесвітньо відомого майстра, написані в «суворому» стилі, створювали таємничу казкову атмосферу. Час в галереї неначе завмер в очікуванні новорічного дива пробуджуючи в серцях учасників заходу жагу до малювання і творчого самовираження.
Цього казкового зимового дня відвідувачі останнього в цьому році майстер-класу з декоративного живопису мали змогу виразити в своїй картині усі свої мрії, сподівання та фантазії, закарбувати їх на папері та створити виразну композицію за допомогою простого олівця і гуаші. Результатом майстер-класу стали власноруч намальовані картини на тему «В очікуванні дива». Малюючи твори мистецтва юним художницям та художникам вдалося втілити в них атмосферу незабутньої зимової казки і свята. Намальовані твори розповідали фантастичні історії, розкривали тему заходу та передавали настрій та ідею учасників майстер класу.

Богдан Мороз – художник І категорії відділу музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!