Шанс для закладів культури Кіровоградщини

12.01.16, 14:00

Посольство Сполучених Штатів Америки в Києві оголошує конкурс на отримання гранту «Великий проект» від Посольського фонду США збереження культурної спадщини (Фонд AFCP). Програма «Великий проект» фонду AFCP спрямована на збереження визначних археологічних об’єктів, історичних будівель, пам’ятників та музейних колекцій, що мають виняткову цінність у відображенні чи інтерпретації спадщини країни чи регіону.

У конкурсі можуть брати участь кваліфіковані установи. За визначенням Фонду це зареєстровані відповідальні неурядові організації, музеї, керівні заклади культури чи подібні інституції, які доведуть, що мають відповідний досвід та можуть керувати великими проектами збереження культурної спадщини. Фонд розглядатиме пропозиції вартістю від 200 тисяч доларів США. Середня вартість грантів за цим проектом становила близько 500 тисяч доларів США.

Конкурс «Великий проект» проходить у два тури: Короткий опис (Тур 1) та Повна проектна пропозиція (Тур 2). Ті, хто отримає позитивний рейтинг, будуть запрошені для участі у Турі 2. Пропозиції на перший тур приймаються по 28 січня 2016 року.

Для участі у Турі 1, будь ласка, надішліть Короткий опис англійською та українською (чи російською) мовами за адресою: KyivAFCP@state.gov В електронному листі вкажіть мету: ''AFCP Великий проект-2016, (область України). (назва Вашого проекту)". Лист не повинен перевищувати 15 Мб. Про отримання Короткого опису буде повідомлено електронним листом впродовж декількох днів. Якщо Ви не отримаєте повідомлення, будь ласка, зателефонуйте за номером (044)521-5788 від 1 до 3 лютого 2016 року. Додаткова інформація - за посиланням: http://1.usa.gov/1OZLTkx



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!