Єлисаветградським молодіжним благодійним балом відсвяткували День всіх закоханих

16.02.16, 14:00

У неділю, 14 лютого в рамках благодійної акції «Кохання заради добра» Молодіжна рада при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради та Відділ у справах сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради провели другий Єлисаветградський молодіжний благодійний бал, яким відсвяткували День всіх закоханих, але, насамперед, збирали кошти для молодої родини учасника АТО.

Хол обласної філармонії перетворився на справжню бальну залу. Атмосфера дійсно зачаровувала: розкішні вечірні сукні панянок, костюми і краватки-метелики чоловіків, блиск коштовностей, ритми віденського вальсу і гарні посмішки заполонили філармонію.

Організатори приготували безліч розваг, тож нудьгувати не доводилось. Бал відкрили учні Кіровоградського музичного училища, які створювали неповторну романтичну атмосферу виконанням класичної музики. Молодші вихованці народного ансамблю бального танцю «Конвалія» розважали гостей виконанням вальсу, румби… Після запального танцю було показано майстер-клас і більшість гостей вальсували філармонією. Протягом балу проводилось кілька аукціонів, зібрані кошти з яких також пішли на благодійність.

Всім бажаючим парам було запропоновано взяти участь у конкурсі за звання короля і королеви балу. Змагалось сім чудових пар, які показували вміння вальсувати, виявляти почуття, а також розповіли свою історію кохання. Пара під номером два, які спершу найкраще станцювали вальс, стали королем і королевою другого Єлисаветградського молодіжного балу.

Це Параніна Вероніка та Більницький Максим, які отримали подарунок від партнеру заходу – вечерю в ресторані «Соренто». Однією з найромантичніших подій балу стала пропозиція руки серця. Пара, яка вже чотири роки разом, мала змогу заявити про свої почуття не лише на весь Кіровоград, а й на всю Україну. Та все ж найнеочікуванішим і найяскравішим став сюрприз для прекрасної половини балу від організаторів та всіх чоловіків, які подарували троянди кожній дівчині в залі. Підбиваючи підсумки, варто сказати, що такі заходи як Єлисаветградський молодіжний благодійний бал, насамперед мають високу мету – благодійність. На балу вдалося зібрати більше 2000 гривень для молодої сім’ї учасника АТО. Нагадаємо, що перший молодіжний бал відбувся два роки тому. Планується проводити такий бал щосезону.

Організатори балу вдячні за підтримку ландшафтній майстерні «Пан Тюльпан», ресторану «Соренто», НК «Rasputin Club», студії флористики «Єлена», Спілці вірмен України, кінотеатру «Портал».




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!