Найрозумніші дітки змагалися за звання чемпіона серед інтелектуалів

19.03.16, 12:00

Минулого тижня у приміщені Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості пройшли шкільні фінали чемпіонатів області з ігор «Що? Де? Коли?» та «Ерудит-квартет». Право приймати участь у 4 етапі XVІІ обласного Чемпіонату з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2015/2016 навчального року отримали 17 команд з Кіровограду, Олександрії, Новоукраїнки, Малої Виски, Добровеличківки та Помічної.

Фінальні ігри розпочалися з 45 питань «Що? Де? Коли?». Результати в чемпіонаті з «Що? Де? Коли?» В старшій групі переможців і призерів розділили мінімальні бали: 1. «Дика серцем нірвана» (Кіровоград) 2. «Кіска Шрьодингера» (Мала Виска) 3. «Silver» (Мала Виска) 4. «Метеор» (Новоукраїнка) У молодшій групі лише додаткові показники дали можливість визначити переможця і призерів: 1. «IQ 34» (Мала Виска) 2. «Віва» (Кіровоград) 3. «Розум ОК» (Олександрія) 4. «Загін повільного реагування» (Кіровоград) Бої з гри «Ерудит-квартет» велися у двох ігрових залах.
Суддівська бригада Кіровоградської обласної ліги інтелектуального розвитку визначила переможців. У молодшій групі: 1. «Тік-Так» (Новоукраїнка) 2. «Розум ОК» (Олександрія) 3. «Олімп» (Олександрія) 4.«Барселона» (Помічна) У старшій групі: 1. «Кіска Шрьодингера» (Мала Виска) +390 2. «Кварки» (Олександрія) +260 3. «Експромт» (Добровеличківка) +50 4. «Silver» (Мала Виска) +10 Вітаємо переможців і бажаємо нашим командам вдало виступити 26-29 березня 2016 року в Чемпіонатах України в місті Одесі!

Детальні результати http://kizimenko.ucoz.ua/index/rezultati/0-28 Фото http://kizimenko.ucoz.ua/index/rezultati/0-28



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!