Антарес – найяскравіша зірка у сузір’ї Скорпіона і один з кращих колективів Кіровоградщини

28.03.16, 14:00

Антарес – найяскравіша зірка у сузір’ї Скорпіона та одна з найяскравіших у нічному небі. Не дарма кіровоградський Народний художній колектив студія вокального мистецтва «Антарес» (керівник Олена Дороганич) обласного центру дитячої та юнацької творчості обрала собі назву, співзвучну зірці неймовірної краси.

Своїми талантами вихованці студії вже десять років освітлюють кожен концерт, у якому беруть участь. Студія «Антарес» – колектив відносно молодий, але вже має свою історію та нескінченний перелік нагород і досягнень.

10 років… Скільки подій трапилось за цей період! Це і зйомки на телебаченні, подорожі-екскурсії, участь у фестивалях, конкурсах на батьківщині та за кордоном. Вихованці „Антаресу” перемагали у різних містах України: Київ, Новояворівськ, Севастополь, Червоноград, Ялта, Полтава, Дніпропетровськ, Харків, Львів, Тернопіль, Житомир, Хмельницький, Мукачево, Виноградів, а також за її межами – у Сербії, Росії, Болгарії, Польщі. Скільки зусиль доклали педагоги Олена Дороганич та Світлана Шадріна для створення великого, конкурентоспроможного сучасного колективу.

Зараз у колективі займається понад 100 дітей різного віку: від 4 до 21 року. Про все це 23 березня 2016 року розповіли глядачам на ювілейній премії десятиріччя „Зірка Антарес” зі сцени Кіровоградської обласної філармонії. На святковому шоу глядачі – а це і заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації С.П.Коваленко, друзі, колеги, партнери, випускники, діти та їх батьки – мали змогу оцінити, як сольні номери, так і ансамблі дітей підготовчої, молодшої, середньої та старшої груп, а також шоу-номери у спільному виконанні юних зірок – від наймолодших до найдосвідченіших.
Усі присутні змогли відчути гордість за колектив, під час вручення Подяки від першого заступника голови ОДА Коваленка С.П. Надзвичайно зворушливим було привітання від випускників „Антаресу” у формі відеоролику та особистих щирих, теплих слів, а також їх музичні подарунки. Малеча колективу не відводила від них очей. Ось якими вони стануть через роки плідної роботи з керівниками: артистичними, харизматичними, яскравими особистостями – справжніми зірками сцени. Хочеться побажати Народному художньому колективу студії вокального мистецтва „Антарес” творчого натхнення, талановитих вихованців, веселих репетицій, неповторних подорожей та таких звичних для колективу перемог.
Я. Ликова, фахівець із зв’язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!