Як у Дендропарку відсвяткували День Перемоги?!

11.05.16, 18:00

9-го травня, в День Великої Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, за ініціативи подружжя Миколи та Лариси Онул, святковий день у Дендропарку розпочався із виставки майстрів hand-made та тематичної дитячої розважальної програми - «Перемога в серці назавжди»!

Деяким часом пізніше на головній сцені лунала гра муніципального оркестру, який миттєво викликав мурашиний марш по шкірі всіх гостей Дендропарку. Свято пенсіонерам подарувала зміна локації муніципального оркестру, а саме - на ретромайданчику «Галактика». Пригощання для гостей та ветеранів від Дендропарку зробили свято більш колоритним та сповненим тематичного настрою Дня Перемоги.
Молодше покоління призвичаїлась до історичних глибин на пригодницькому квесті «Ми пам’ятаємо своїх Героїв!». Прикрасити головну площину перед парком вдалось дитячим малюнкам на асфальті, за результатами якого, найталановитіші учасники отримали призи від Дендропарку.
Динамічний піком шаленого драйву дня став кавер-концерт вітчизняних рок-хітів від гурту "Anatomy of elements"! Всі поціновувачів живого звуку змогли насолодитись професійною грою музикантів, підспівуючи популярні хіти Віктора Цоя, гуртів «Ляпис Трубецкой», «Чайф», «Наутілус Помпіліус», «ДДТ» та ін..
Приємний сюрпризом для гостей став імпровізований вихід на сцену талановитого вокаліста, улюбленця публіки Дендропарку – Дмитра Стояна, чарівний вокал якого додав ще більше колориту святковому вечору у Дендропарку!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!