Юні артисти привітали дітей зі святом

05.06.16, 14:00

Перше червня став незабутнім днем для малечі Кіровограда. До Міжнародного Дня захисту дітей у приміщенні Кіровоградської обласної філармонії на них чекали приємні сюрпризи. З самого ранку у Чарівній країні Дитинства хлопчики та дівчатка з користю проводили час із майстринями та вихованцями Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості (директор – Г. Суркова).

Гостей Чарівної країни урочистою грою зустрічав народний художній колектив оркестр духових інструментів „Зміна” (художній керівник – О. Ніщеменко). У цікавих майстер-класах від керівників колективів декоративно-прикладного профілю усі охочі спробували свої сили у малюванні в різних техніках, орігамі, валянні з вовни, виготовленні ляльок-мотанок і сувенірів із солоного тіста. Непосидючих дітлахів чекали ігротехніки – вихованці народного художнього колективу театру-студії „Маска” (художній керівник – Фільченкова Н.О., керівник секції – Руднік О.М.) на майданчику „Веселі грайлики”.
Діти розважались у численних захоплюючих естафетах і позмагались у конкурсі малюнків на мольбертах. Із задоволенням взяли участь у цікавих інтерактивних іграх з ростовими ляльками та ігротехніками народного художнього колективу шоу-театру молодіжного клубу „Імідж” (художній керівник –Н. Долгополова). Згодом веселі ігри змінив урочистий тематичний концерт за участі художніх колективів міста.
Зі сцени обласної філармонії дітей вітали зі святом і вихованці ЦДЮТ: народні художнього колективи – студія вокального мистецтва „Антарес” (керівник – О. Дороганич), ансамбль сучасної хореографії „Час Пік” (керівник І.Мурована) та зразковий художній колектив студії сучасної естрадної дитячої пісні „Вікторія” (керівник – В. Гаваза). Святкування Міжнародного Дня захисту дітей продовжились творчими колективами ЦДЮТ у м. Мала Виска, де вихованці МК „Імідж” та студії „Антарес” вітали зі святом дітей. Захоплюючий сюжет казки, цікаві інтерактивні ігри, яскраві костюми та жваві пісні стали окрасою святкових заходів.

Підготувала інформацію Яніна Ликова – фахівець із зв’язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ. Заступник директора з виховної роботи Л. Кордонська




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!