Сонячний зайчик збирає дітей і дорослих у коло

01.09.16, 16:00

Центр розвитку людини та сiм'ї "Сонячний Зайчик представив свою нову програму:"Дискотека для дошкільнят" (3-7років) 30 серпня 2016 року в таймклубі "Берлога".

З дітками грали Сонячний Зайчик та ДискоФея, проводили розважальні та пізнавальні конкурси, веселі танці зі справжнім дискотечним світлом та спеціально підібраною музикою. Був смачний літній фруктовий фуршет. Дітлахи раділи цікавому спілкуванню та новим друзям.. Хто хотів на"Дискотеку для дошкільнят", але не потрапив, записуйтесь на наступний раз. Готуємо нову програму для найменших -"Танцпол для малюків" (1-3 роки).
Довідки та попередній запис за телефонами: 050-199-80-89,067-170-40-64 Анонси на сайті www.deti.kr.ua ГО «Центр розвитку людини та сім‘ї «Сонячний Зайчик» Проводить дитячі масові та індивідуальні свята на замовлення за оригинальним сценарієм. Наші програми несуть не лише розважальний, але й пізнавальний характер Особливо ретельно відбувається вибір музичного супроводу заходів. Відбираються пісні зі змістовним, текстом та музикою, що не шкодять психічному та фізичному здоров‘ю дітей.
Свято проводять не просто аніматори, а професійні педагоги, спеціалісти школи раннього розвитку, які знають і розуміють вікові особливості та потреби дітей різних вікових категорій. Сценарій пишеться на задану тему та триває1-2 години.. В програмі можуть брати участь дітки віком від 1року( з батьками) до 14 років. Програма є інтерактивною, тобто кожна дитина,незалежно від загальної кільної кількості дітей, стає активним участником захоплюючих подій.Не залишаються осторонь і дорослі, поринаючи у світ дитинства.
Після відвідування наших свят, діти отримують не лише гарний настрій та нові враження, але й дізнаються щось нове, ненав‘язливо, у формі гри,.долучаються до загально людських цінностей. Створюємо разом радісний і ЗМІСТОВНИЙ дитячий та сімейний відпочинок!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!