Шанс на життя

11.10.16, 12:00

9 жовтня у Кропивницькому відбувся перший благодійний фестиваль «Допоможи дитині жити» під час якого зібрали 48 108 тисяч гривень.

У фойє театру діяла фотовиставка онкохворих діток з гематологічного відділення Кіровоградської обласної дитячої лікарні. На ній було представлено 17 світлин, у кожній з яких історія боротьби онкохворої дитини за життя. У підтримку цих діток майже тридцять майстрів Кіровоградщини передали свої творчі доробки – картини, м’які іграшки, метелики, жіночі прикраси. Волонтери пропонували гостям обирати вироби, а вилучені з них кошти вкидали у скриньку на благодійність.

Відкрив фестиваль соціальний відеоролик, у якому волонтери закликали всіх людей відкривати свої серця для добра. Чудовий концерт на підтримку онкохворих діток подарували народний ансамбль бального танцю «Конвалія», вокаліст Геворг Месропян та почесні гості фестивалю - дует «Анна–Марія» – переможці телепроекту «Шанс», фіналісти шоу «Голос країни».

На фестивалі були присутні й онкохворі дітки зі своїми батьками, які відчули від публіки підтримку у цій важкій боротьбі.

- Ми вдячні за це свято добра і допомоги. Все було дуже тепло і чуттєво. Ми плакали і раділи одночасно. Цей фестиваль додав нам віри, - розповідає мама онкохворого Гліба Олена Салій.

Організатори заходу – Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» за підтримки МФ «Відродження» у партнерстві з МБФ «Янгол життя», вдячні всім, хто прийшов на фестиваль.

- Від продажу квитків та виробів хенд-мейду вилучили 48 108 тисяч гривень. Ми дуже вдячні всім, хто був присутній на фестивалі, чим висловив свою підтримку дітям. Всі кошти ми передали МБФ «Янгол життя». Вже незабаром за них буде придбано ліки для маленьких пацієнтів гематологічного відділення Кіровоградської обласної дитячої лікарні та передано у медичний заклад, - розповідає організатор фестивалю, представник Кіровоградського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» Вікторія Семененко.

Прес-служба КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД»

Керівник прес-служби:

Вікторія Семененко,

099 65 73 923

Semenenko_vik@ukr.net




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!