“Росинка” знову з перемогою

02.11.16, 12:32

Народний художній колектив хореографічний ансамбль “Росинка” (художній керівник – заслужений працівник культури України Галина Чайковська) Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості здобув перемогу на ІІІ Всеукраїнському відкритому дитячо-юнацькому фестивалі-конкурсі народної хореографії “Натхнення Хортиці” у місті Запоріжжі.

З 28 по 30 жовтня 2016 р. там зустрілись представники народної хореографії з різних областей України. Протягом трьох фестивальних днів відбулось багато приємних подій.

Першого дня в урочистому відкритті фестивалю “Росинка” виступила з яскравим номером “На Івана нічка мала” і отримала першу хвилю оплесків на запорізькій сцені.

Другий день розпочався власне конкурсною програмою у Запорізькому міському Палаці дитячої та юнацької творчості. Змагання проходили пліч-о-пліч з гідними суперниками. У такій компанії отримувати наступну хвилю оплесків було особливо приємно.

Насичений другий день змінився найважливішим третім. На нього очікували з нетерпінням усі учасники, адже під час гала-концерту оголошували результати конкурсу. У ці хвилини “Росинку” огорнула третя хвиля палких оплесків – вихованців нагородили заслуженим дипломом першого ступеня і оригінальною статуеткою.

Доповненням до вражень на сцені стала широка екскурсійна програма. Діти та педагоги потрапили у чудовий світ театрального мистецтва під час вистави Запорізького кінного театру. Згодом знайомство з історією та живописними ландшафтами острова Хортиця продовжилися цікавою розповіддю талановитого екскурсовода.

А на завершення, як кажуть, залишилось солоденьке! Діти стали учасниками неповторного шоу місцевого карамельє під час екскурсії до майстерні карамелі. Вони змогли побачити не тільки як створюється карамель, а також скуштувати створене на їхніх очах творіння.

Три дні у Запоріжжі – це три дні хвилювань, емоцій, вражень і, головне, перемог!

Я. Ликова, методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!