Вмій надати першу допомогу та звертайся до патрульних

20.11.16, 14:00

У п'ятницю, 18 листопада, на запрошення служби у справах дітей облдержадміністрації ГО "Волонтерський рух першої допомоги" спільно з представниками патрульної поліції м. Кропивницького провели захід у "Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей".

"Планували провести мастер-клас з надання першої допомоги, а вийшов і "Правовий театр", і "Запитай у поліцейського", - коментує організаторка заходу Світлана Бондарчук.

Волонтери - курсанти Льотної академії навчали прийомам надання першої допомоги, адже вони насправді не дуже складні, а от найменше зволікання може коштувати потерпілому життя чи здоров'я. разом з дітьми працювали і патрульні поліцейські. Офіцер по зв'язках з громадськістю Оксана Білоброва не лише розповідала, про обов'язки патрульних та випадки, коли варто звертатися до охоронців закону по допомогу, але й сама побувала у ролі людини, що потребує допомоги під час однієї з вправ.

Нагадаємо, що у Кропивницькому, як і ще у 12 містах України реалізовується програма "ПОЛІС - Поліція і спільнота", метою якої є вибудування плідної співпраці патрульної поліції та громади. У нашому місті партнерами програми є ГО «Прес-клуб реформ», Обласна бібліотека для дітей імені Шевченка, благодійний фонд «Повернення до життя» та ГО "Волонтерський рух першої допомоги".




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!