Танцюристи “Росинки” перемогли на фестивалі “Сурми звитяги”

05.12.16, 16:00

Минулого тижня у Львівському Національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької відбулося урочисте підведення підсумків ХVІІ Всеукраїнського фестивалю мистецтв “Сурми звитяги”. Нагадаємо, ще на початку місяця вихованці Народного художнього колективу хореографічного ансамблю “Росинка” (художній керівник – Заслужений працівник культури України Галина Чайковська) Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості взяли участь у конкурсній програмі фестивалю.

Проходив фестиваль у мальовничому місті Львові. Фестиваль “Сурми звитяги” об’єднав талановитих молодих патріотів з 14 областей України. Кіровоградщину у номінації “Народна стилізація” представила старша група “Росинки”. Під час церемонії урочистого нагородження вихованці ансамблю отримали найвищу нагороду - Диплом лауреата І ступеня та запрошені до святкового Гала-концерту з хореографічною композицією “Запалимо небо для Вас і для себе”.

- Ми пишаємося тим, що кропивницька “Росинка” радувала глядачів своєю майстерністю з однієї із найпрестижніших сцен країни – Львівського Національного академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької, - пише Яніна Ликова, методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!