Мінімалізм - в моді: Які маленькі авто вибирають кіровоградці?

06.01.17, 12:25

Мати автомобіль мріє дуже багато людей. До даного транспортного засобу пред’являються різні вимоги. Це і комфорт і безпека, місткість і споживання палива. Із збільшенням кількості автомобілів в великих містах виникають проблеми з паркування. Тому останнім часом в моду ввійшли маленькі і легкі автомобілі.
Такі авто для когось більше схожі на іграшки, але насправді на Кіровоградщині авто невеликого розміру все більше і більше. В основному такі автомобілі розраховані на двох пасажирів, але у багатьох комфортно поміщається і три, і чотири пасажири.

"Міні" автомобілі - чудовий варіант для сучасного міста Кропивницький, де місць для паркування не так багато. Такі авто зручні в керуванні і дозвляють легко паркуватися та маневрувати у тісному міському трафіку. Жителі Кіровоградської області теж долучаються до даної моди і протягом року придбали 145 «міні» автомобілів.

В основному купують такі авто люди віком 35-45 років, інформує Регіональний сервісний центр МВС в Кіровоградській області. Згідно їхніх статистичних даних з 01.12.2016 – 01.01.2017рр. в регіональних сервісних центрах МВС Кіровоградської області зареєстровано чимало «міні» автомобілів. У першу п'ятірку по популярності входять Daewoo matiz, Skoda fabia, Ford fiesta, Volksvagen golf та Smart.
P.S. Щоб роздивитися інфографіку детальніше, натисніть на фото внизу сторінки.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!