Щоб Різдвяні співи лунали, а солодкі зірки смакували!

30.01.17, 16:00

Вже кілька років «Благодійний фонд Ярослава Бублика» здійснює велику регіональну програму «Змінимо нашу землю на краще!». В межах програми фонд реалізує п’ять проектів. Один з них – це проект «Культурно-мистецьке відродження рідного краю», який традиційно спрямований на підтримку різноманітних обласних та районних творчих заходів Кіровоградщини.

Тому, засновник благодійної організації Ярослав Бублик взяв участь у організації та проведенні 5-го районного фестивалю народної творчості «Нова радість». Символічно, що цей фестиваль проходив у Гайвороні 22 cічня саме на День Соборності України. Святковий фестиваль вийшов досить масштабним
Цього року 25 майстрів народного мистецтва представили свої роботи, на сцену вийшло більше 30 фольклорних гуртів, народних, церковних, дитячих, ветеранських хорів та вокальних ансамблів з Гайворонського, Голованівського та Ульянівського районів. Завітали до нас і гості з Вінниці. «Благодійний фонд Ярослава Бублика» підготував кожному з учасників подарунки та допоміг відділу культури, туризму та культурної спадщини Гайворонської РДА у підготовці такого великого і яскравого заходу.
Подарунки від благодійного фонду отримали також і глядачі. Прямо перед входом у глядацьку залу представники фонду вручали усім подарункові набори, в яких були смачні Різдвяні пряники у формі восьмикутної зірки та вітальні листи від Ярослава Бублика. Півтори тисячі смаколиків дістались гостям і учасникам святкового заходу. У знак щирої вдячності організатори передали Ярославу Бублику подяку за спонсорську підтримку та вручили Благодійному Фонду скульптуру, виготовлену гайворонським майстром Григорієм Пилипишиним – відомим на всю Україну різьбарем по дереву.
Сама ж скульптура сови символізує пізнання та мудрість, які є такими важливим для нас усіх сьогодні. Під час відкриття фестивалю «Нова радість», заступник голови правління «Благодійного фонду Ярослава Бублика» Христина Белінська привітала присутніх з ювілейним фестивалем та висловила свої побажання хористам та народним майстрам: «Хочу побажати всім колективам мистецької наснаги у Різдвяних співах улюблених колядок. Нехай саме сьогодні кожен зможе проявити свої найкращі таланти. Організаторам же дякую за плідну співпрацю».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!