Причеп до машини - як зареєструвати?

14.03.17, 10:00

Популярності причепів надзвичайно висока серед населення Кіровоградської області. За інформацією працівників Регіонального сервісного центру МВС в Кіровоградській області, за минулий рік вони зареєстрували майже 3500 причепів. Таким чином, до місцевого бюджету надійшло 568296,68 гривень. Про те, які бувають причепи, як їх зареєструвати ы скільки буде коштувати реєстрація такого ТЗ - йдеться далі у цій статті.

Причіп — транспортний засіб без двигуна, який рухається тільки з'єднаним з іншим транспортним засобом. До цього виду транспортних засобів належать також напівпричепи і причепи-розпуски.
Водіям транспортних засобів категорій В, С1, С, D1 і D дозволяється керувати транспортними засобами з причепом, дозволена максимальна маса якого перевищує 750 кілограмів.

При цьому водіям транспортних засобів категорії В дозволяється керувати такими засобами з причепом, дозволена максимальна маса якого перевищує 750 кілограмів, але не перевищує маси автомобіля без навантаження, і загальна дозволена максимальна маса такого транспортного засобу і причепа не перевищує 3500 кілограмів. До керування транспортними засобами категорій С1, С, D1 і D з причепами, повна маса яких становить більш як 750 кілограмів і загальна дозволена максимальна маса такого транспортного засобу і причепа перевищує 3500 кілограмів, а також зчепленими автобусами допускаються водії, які мають право на керування транспортними засобами категорій С1Е, СЕ, D1E і DE.

Щоб зареєструвати причіп необхідно звернутись до найбільш зручного для вас регіонального сервісного центру МВС з такими документами: • котрі підтверджують правомірність придбання транспортного засобу; • заява; • документи, що посвідчують особу покупця; • реєстраційні картки платника податку покупця; • сертифікат відповідності (та його копія, якщо це перша реєстрація ТЗ); • квитанція про сплату за надані послуги; Реєстрація вітчизняного причепу коштує 148,63 гривень, іноземного 186,16 гривень. За більш детальною інформацією громадяни можуть звертатись до територіальних сервісних центрів МВС Кіровоградської області, адреси
за посиланням



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!