Теплі зустрічі з обміну досвідом пройшли в Івано-Франківську

01.06.17, 12:00

У рамках програми «Зустрічі з обміну досвідом» минулого тижня до «Теплого Міста» завітала група з різних регіонів України — представники громадських ініціатив, програми розвитку громад і медіа з Кропивницького, Львова, Верховини, Києва, Черкас та села Подільське Черкаської області. Кропивницький представляли учасники програми "Мости до міста".

З лівого боку - Сергій та Ірина Ткаченко
З лівого боку - Сергій та Ірина Ткаченко
-Я довго виношувала думку познайомитися з людьми, які створили Тепле Місто та Urban Space 100. Той, хто мав мрію, мене зрозуміє: вона видається недосяжною. АЛЕ! Що відбувається, коли ти дуже хочеш її зробити реальністю? З'являється енергія, що перевертає твій світ і відбувається ряд ніби-то випадковостей, та насправді це твої думки вже пущено в космос, - пише у Фейсбуці координаторка проекту "Мости до міста" Ірина Ткаченко.

Ірина та її команда
щиро дякують команді "Теплого міста" за опіку та безкомпромісну якість програми, кейсів, силу візій та концентрацію досвіду, з яким відкрито ділилися колеги-однодумці. Окрема подяка - Програмі національних обмінів та проекту "Містки громадської активності" за створені можливості для вивчення досвіду Платформи "Тепле місто".
-
Мій Франківськ однозначно теплий. І це тепло не відпускатиме ще декілька мрій про теплий Кропивницький. І не кажіть мені, що у нашому місті щось з того не спрацює. Мені в "Теплому місті" довели, що свої мрії не можна відпускати, - впевнена Ірина Ткаченко.

Якщо Ви хочете на зустріч із «Теплим Містом», — реєструйтесь goo.gl/SmPrnx і побачимось у Франківську вже 16 червня або 14 липня!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!