​Юна знам’янчанка стала фіналісткою “Фінансового генія”

16.06.17, 12:00

Діана Сінева, дев’ятикласниця із м.Знам’янки, ввійшла до двадцятки найкращих юних фінансистів України, ставши фіналісткою національної економічної олімпіади “Фінансовий геній -2017”, яку вже декілька років поспіль проводить ЮніорБанк ПриватБанку. Близько тисячі школярів 9 і 10 класів із 268 населених пунктів України боролися за право називатися фінансовими геніями. До фіналу дійшли двадцять найсильніших учасників, які і боролися за головний приз - 50000 гривень на навчання у ВНЗ.

“Важко не було, було круто, - ділиться враженнями Діана. - Замість звичних шкільних аркушів паперу і ручок ми користувались ноутбуками та планшетами, а звичні тести і завдання замінили на бізнес-кейси, розроблені топ-менеджерами банку. Якщо казати відверто, то я ще не визначилася з професією і не можу сказати, що мрію стати банкіром. Люблю біологію, хімію, але не менше уваги приділяю усім іншим предметам. Готуюсь продовжити навчання у ліцеї у Польщі. А участь у олімпіаді - це цікавий досвід”.

Діана Сінева та Ростислав Масло
Діана Сінева та Ростислав Масло

“Звичайно, нам дуже імпонує, що наша землячка не просто виконала усі завдання першого туру, які були не простими і для першокурсників студентів економічних ВУЗів, дійшла до фіналу, стала однією із двадцяти найкращих юних фінансистів року, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми запросили Діану до регіонального управління ПриватБанку, хотілося особисто і поздоровити, і вручити заслужені подарунки”.

Нагадуємо, що рекордсменом по виконанню завдань і кількості набраних балів став переможець з Харкова, дев'ятикласник Артем Філімонов, який і отримав головний приз. Інші два конкурсанта, які також боролися за перемогу і посіли друге і третє місця, отримали грошову винагороду в розмірі 15.000 гривень та 10.000 гривень відповідно.

На відміну від академічних шкільних олімпіад, у «Фінансовому генії» можуть брати участь учні 9 та 10 класів будь-якої української школи. Протягом трьох тижнів через Інтернет конкурсанти виконують тести і завдання на різні теми з економіки, фінансів, банківської справи. Після тестів і вирішення завдань всім учасникам «Фінансового генія» нараховуються конкурсні бали, за сумою яких кращі олімпійці виходять у фінал. «Фінансовий геній - 2017» став рекордсменом по успішному виконанню конкурсних завдань, рівень складності яких, до речі, не завжди під силу навіть студентам економічних вузів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!