Олександр Акименко, Олександр Кучеренко та Роман Попов залишили «Зірку»

01.07.17, 18:00

Ще в трьох гравців кропивницької «Зірки» завершились контракти й сторони вирішили їх не пролонговувати. Тож, нашу команду залишили нападник Олександр Акименко, захисник Олександр Кучеренко й півзахисник Роман Попов.


Олександр Акименко в складі «зіркових» дебютував 31 серпня 2014 року у виїзному матчі проти чернівецької «Буковини», який завершився розгромною перемогою «Зірки» з рахунком 4:0. З того часу в червоно-жовтій футболці він провів 60 матчів, у яких забив 5 м’ячів. Дебютним поєдинком для Олександра Кучеренка в складі нашої команди було протистояння з «Гірник-Спортом» 21 березня 2015 року. Той поєдинок завершився перемогою «Зірки» з рахунком 2:0. Усього ж захисник провів за кропивницький колектив 66 матчів, забив 9 м’ячів.

Роман Попов приєднався до «Зірки» взимку 2016 року й дебютував за команду 26 березня того ж року в поєдинку проти ПФК «Суми». Матч завершився перемогою кропивничан з рахунком 2:0. За півтора сезони він провів у червоно-жовтій футболці 20 ігор, забив 1 м’яч. Футбольний клуб «Зірка» дякує гравцям за роки проведені в команді й бажає їм успіхів у подальшій кар’єрі.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!