Політаємо?!

01.08.17, 10:00

Адреналін, сплеск емоцій та неперевершені почуття дарують кропивничанам ПриватБанк та Кіровоградський авіаційний спортивний клуб Товариства сприяння обороні України (аеродром “Федорівка” біля с.Федорівка Кіровоградського району), які стали партнерами.

Ну хто не мріє мати крила, літати як птиця? ПриватБанк та авіаційний спортивний клуб дарують крила, надають можливість уже сьогодні здійснити політ, відчути особливу магію неба на пілотажному спортивному літаку ЯК-52 і зовсім не перейматись вартістю. Мрійники мають змогу оплатити ознайомлювальні польоти в небі Кіровоградщини банківською карткою та скористатись програмою “Миттєва розстрочка” ПриватБанку. Яскраві емоції, новий досвід, невідомі раніше відчуття, які ви отримуєте під час польоту, нагадають вам про те давно забуте почуття родом з дитинства, коли все навколо було в дивину.

“Досить лише мріяти, слід брати долю в руки та здійснювати бажання, - розповідає Григорій Карапиш, начальник Кіровоградського авіаційного спортивного клубу Товариства сприяння обороні України . - Відчути себе пілотом, здійснити знайомство з небом,отримати величезне задоволення від випробування на собі фігур пілотажу, розчинись у цьому почутті невагомості вперемішку з приємними перевантаженнями - все це стало доступним кожному, хто має картку ПриватБанку. Ніякі найсучасніші атракціони не зможуть подарувати вам такі відчуття, які дарує політ на спортивному пілотажному літаку. Це - незабутньо. Про це захочеться розповідати своїм друзям, повернутися в небо та навчитися власноруч керувати літаком”.

“Програма "Миттєва розстрочка" дозволяє кропивничанам оплачувати сертифікати на політ частинами, з можливістю вибору кількості оплат, на які буде розбита сума, та з мінімальною відсотковою ставкою лише 2,9% щомісяця, - пояснює Олена Таровик, керівник Напряму “Оплата частинами” Кіровоградської філії ПриватБанку. - Для оформлення послуги досить розплатитися карткою ПриватБанку. Договором при цьому стає чек терміналу про здійснену покупку”.

На сьогоднішній день послугу "Миттєва розстрочка" можна оформити у більше 2000 торгівельних та закладів надання послуг Кіровоградщини, де для здійснення оплати встановлені термінали ПриватБанку. “Оплату частинами” пропонують більше 200 закладів регіону - від магазинів продуктів харчування і побутової техніки до ювелірних виробів і туристичних фірм. З кожним місяцем кількість закладів, які пропонують розрахуватись по чеку частинами, постійно зростає, а це означає, що незабаром придбати практично будь-який товар можна буде з розстрочкою платежу. Адже користуватись покупкою можна вже сьогодні, а її повну вартість поступово оплачувати частинами.

Зручніть та актуальність такого виду оплат підтверджують і підприємці, і користувачі послуг чи продуктів. Лише на Кіровоградщині з початку року за програмами "Миттєва розстрочка" і "Оплата частинами" було здійснено більше 7,6 тис. покупок на загальну суму у 37,9 млн грн. ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну! privatbank.ua



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!