​Скільки правопорушень сталося на Кіровоградщині цього року?

10.08.17, 16:00

За повідомленням прокуратури Кіровоградської області, протягом січня–червня 2017р. обліковано 10642 кримінальні правопорушення. Із загального числа зафіксованих правоохоронними органами кримінальних проявів 41,6% – тяжкі та особливо тяжкі. На жаль, у повідомленні Головного управління статистики області немає інформації для порівняння ситуації із минулим роком, тому незрозуміло, чи погіршується ситуація, чи покращується, чи залишається незмінною.

Теж саме стосується і наступних даних, зокрема, протягом січня–червня 2017р. обліковано очевидних умисних вбивств і замахів на вбивство – 32, умисних тяжких тілесних ушкоджень – 29, зґвалтувань і замахів на зґвалтування – 2. Кількість випадків крадіжок становила 6705, шахрайств – 620, грабежів – 225, розбоїв – 44, хабарництва – 30.

Правоохоронними органами за цей період виявлено 34 особи, які скоїли злочини у складі 6 організованих груп (злочинних організацій); закінчено 6 кримінальних проваджень про кримінальні правопорушення, вчинені організованими групами і злочинними організаціями.

Кількість потерпілих від злочинів у січні–червні 2017р. становила 8200 осіб, з числа яких 3020 – жінки, 779 – особи похилого віку та інваліди 1 і 2 груп, 65 – неповнолітні та 23 – діти до 14 років. Найбільша кількість потерпілих (72,7%) – від крадіжок та грабежів, серед яких 36,9% – жінки. У дорожньо-транспортних пригодах, пов’язаних зі злочинами, на території області постраждало 59 осіб.

Усього внаслідок злочинних діянь загинуло 72 особи, із числа яких 34,7% – умисно вбито; 12,5% – загинуло внаслідок дорожньо-транспортних пригод, пов’язаних зі злочинами; 11,1% – у результаті нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!