Атошник з Кіровоградщини започаткував власну справу

12.08.17, 10:00

Пану Віталію після військової служби за контрактом у Збройних Силах України самостійно знайти роботу не вдалося, тож по допомогу в працевлаштуванні він звернувся до Онуфріївського районного центру зайнятості.

Дізнавшись про можливість за сприяння служби зайнятості започаткувати власну справу, та маючи певний досвід роботи, Віталій вирішив надавати послуги з технічного обслуговування й ремонту автотранспортних засобів. За направленням центру зайнятості чоловік пройшов навчання на цільових курсах підвищення кваліфікації за напрямком «Регулювання паливної апаратури дизельних двигунів», успішно захистив бізнес-план та розпочав підприємницьку діяльність.

Сьогодні у Віталія вистачає роботи: по послуги з ремонту автотранспортних засобів звертаються не лише мешканці Онуфріївщини, а й сусідніх районів. «Маючи за плечима немалий досвід роботи слюсарем із складання металевих конструкцій, прагнув продовжити трудову діяльність. За сприяння центру зайнятості я все ж таки знайшов «справу до душі», – розповідає чоловік.

В.Крамаренко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Онуфріївського районного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!