6,5 тисяч юних кропивничан навчились фінансовій грамоті

13.08.17, 12:00

З початку року 6,5 тис. кропивничан віком від 6 до 16 років навчились азам фінансової грамоти у Бізнес-Школі ЮніорБанку.

«Навчання у ЮніорБанку - це зовсім не нудні уроки чи конспекти, - ділиться враженнями Вікторія Мала, учениця ЗОШ№34. - На такі заняття хочеться приходити навіть під час літніх канікул. Адже екскурсії банком, Бізнес-Квести та квест-кімнату хіба можна вважати нудними заняттями? І весело, і незвично, і головне, запам’ятаємо надовго!»

На жаль, не у всіх юних кропивничан є можливість поїхати на канікули з міста, багато нудяться за комп’ютерними іграми або переключають усі канали телевізора, вивчаючи пропозиції провайдерів. ЮніорБанк пропонує змінити звичне та не зовсім цікаве дозвілля на захоплюючу мандрівку світом фінансів: Екскурсії у відділення ПриватБанку; Бізнес-Квест; Бізнес-Школа.

«Ми чекаємо усіх креативних, розумних та неординарних до нас на екскурсії та квести, - розповідає Максим Руденко, керівник ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку. - А ще, «ЮніорБанк шукає зірок». Я мрію, аби саме наші дітки стали щасливчиками, переможцями нового конкурсу ЮніорБанку».

17.07.2017 стартував конкурс «ЮніорБанк шукає зірок», який триватиме до 30.09.2017. Фото переможця-зірки ЮніорБанку буде розміщено на плазмових панелях, у поліграфії та іншій рекламі послуг ЮніорБанку. Для участі необхідно просто сфотографувати дитину з карткою Юніора або логотипом ЮніорБанку та надіслати фото особистим повідомленням в офіційній групі ЮніорБанку на Facebook із зазначенням локації. У розіграші головного призу беруть участь перші 100 користувачів, фото яких набрали найбільшу кількість лайків. Кожному зі 100 користувачів присвоюється порядковий номер.

Переможець визначається через систему random.org. Переможці мають право на отримання призу за наявності оформленої Картки Юніора. 100 щасливчиків, які набрали найбільшу кількість лайків, отримають безкоштовно картку з індивідуальним дизайном. Освітня програма «ЮніорБанк» стартувала в 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні та Латвії, об’єднуючи понад 500 000 школярів. У 2012 році ЮніорБанк було визнано однією з найбільш корисних освітніх програм України в рамках міжнародної виставки «Освіта та кар’єра», яку щороку проводять Міністерство освіти та Національна академія педагогічних наук України. Вперше золоту медаль за розробку методики навчання в школах отримала банківська програма, що стала сьогодні однією з наймасовіших освітніх ініціатив в Україні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!