Якими є переваги військової служби за контрактом?

10.10.17, 16:00

Фахівці Бобринецького районного центру зайнятості продовжують організовувати для незайнятих трудовою діяльністю заходи, мета яких – зорієнтувати клієнтів на військову службу за контрактом, поінформувавши їх про переваги такого виду постійної зайнятості. Днями спільно з представниками районного військового комісаріату відбувся один із таких тематичних семінарів.

За словами заступника військового комісара – начальника відділення комплектування районного військового комісаріату Сергія Костецького, військова служба – це особливий вид державної служби, і полягає у відповідальній професійній діяльності придатних до неї за станом здоров’я і віком громадян, пов’язаній із захистом Вітчизни.

Аби присутні краще зрозуміли всі аспекти військової служби за контрактом С.Костецькимбули окреслені умови вступу на контрактну службу, перспективи побудови кар’єри, перелічені актуальні вакансії та професії, на які є попит в армійських підрозділах. Серед них: водії, механіки-водії, телефоністи, радіотелефоністи, розвідники, навідники та ін.

Більш детально він зупинився на грошовому та матеріальному забезпеченні, пільгах, які отримають безробітні у разі підписання контракту. Наголошувалось на тому, що державна політика сьогодні спрямована на підвищення іміджу Збройних Сил України. З цією метою в її систему впроваджуються нові механізми мотивації залучення незайнятих трудовою діяльністю громадян до військової служби за контрактом.

Всіх охочих, хто виявив бажання підписати контракт зі Збройними Силами України, їм запропоновано звернутися до райвійськкомату за більш детальною інформацією. Під час семінару виникало чимало запитань як з однієї сторони, так і з іншої. Тому інформаційний семінар перейшов в змістовний діалог.

Т. Заболотня, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Бобринецького районного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!