Громада Київського Патріархату потребує допомоги на будівництво храму

01.11.17, 10:00

Возлюблені у Христі браття і сестри! У нашому Кропивницькому із населенням близько 250 тисяч осіб сьогодні діє лише один невеликий типовий храм Київського Патріархату. У той же час наша громада святих апостолів Петра і Павла, що по вул. Є. Маланюка, молиться у пристосованому приміщенні.

-
Ми отримали земельну ділянку і виготовили проектну документацію для спорудження Храму, намагаємося розпочати його будівництво. Безперечно, зведення Храму Божого, в якому віряни рідною мовою возноситимуть щирі молитви до Небесного Отця, проводитимуться священнослужителями душпастирські служіння, вагомо сприятиме як розвитку самої громади, так і посилить позиції Київського Патріархату, українського духу на Кіровоградщині, - говорить настоятель парафії – священик Іван.

Проте, на жаль, за його словами, зусиллями самих лише парафіян громада не в змозі побудувати храм, а тому сподівається на допомогу всіх небайдужих і вірить, що спільними молитвами й зусиллями людей доброї волі зможе розпочати і успішно завершити будівництво Дому Божого.

-
Просимо всіх небайдужих долучитися до доброї справи. І пожертва кожного стане вагомим внеском у розбудові Христової Церкви й у справі спасіння людей, які в майбутньому приходитимуть до цього святого храму. Наперед дякуємо всім, хто відгукнеться на наше прохання та допоможе в будівництві Петропавлівського храму Української Православної Церкви Київського Патріархату в м. Кропивницькому, - говорить настоятель парафії – священик Іван.

Для всіх бажаючих долучитися до справи відбудови Петропавлівського храму надаємо реквізити, за якими можна здійснити пожертву на будівництво:
Релігійна громада УПЦ КП парафія святих апостолів Петра і Павла
Код ЄДРПОУ 37168380, р/р 26006052916529,
МФО 323583 у ПАТ КБ «ПриватБанк» м. Кропивницький.

Контакти: Настоятель парафії – священик Іван, телефон: (097) 758-67-70

Нехай Боже благословення буде завжди з Вами!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!