Теща «завгоспу» Нацполіцій їздить на «Мазераті» і має палац під Києвом

03.12.17, 10:00

Тетяна Зачиняєва, теща керівника Департаменту управління майном Національної поліції Івана Наумова, є власницею люксової «Мазераті», земельних ділянок під Києвом та Миколаєвом, а також недобуду вартістю у півмільйона доларів.

На березі каналу Київського водосховища Тетяна Зачиняєва володіє двома земельними ділянками площею 39 соток, придбаними у 2017 р. Ціна ділянок Зачиняєвої, за оцінками експертів, має становити 97,5 тис доларів. Поруч ще 36 соток землі на березі Дніпра. Ринкова ціна цих ділянок, як свідчать експерти, має становити 90 тисяч доларів.

Також у тещі Івана Наумова є дві ділянки у с. Рибаківка Миколаївської області. На березі Чорного моря у 2013 р. вона придбала 40 соток. Ринкова вартість цієї ділянки становить близько 40 тис доларів.

У лютому ж 2017 р. Тетяна Зачиняєва стала власницею «Мазераті» (2016р.в.). Авто Зачиняєвої виставлене на продаж – за 90 тис доларів. Офіційні доходи Тетяни Зачиняєвої за останні 5 років складають 10,5 тис грн. Згідно з даними ЄДРПОУ, Зачиняєва є співвласницею низки приватних компаній, донедавна аж 5.

Іван Наумов до середини 2000-х працював у правоохоронних органах Донецька, пізніше перевівся до Києва, у 2012 р. отримав посаду у Вінницькій області – спочатку начальника управління державної служби у боротьбі з економічними злочинами, з квітня 2014 р. – заступника начальника УМВС області, пізніше повернувся до столиці – отримав посаду начальника Департаменту матеріального забезпечення МВС України, а нині Департаменту управління майном Національної поліції України. З доходів Наумов декларує лише зарплатню: 12 тисяч на місяць у 2014 р., 18 тисяч у 2015 р. , 38 тис у 2016 р.

Дружина Наумова, згідно з його ж деклараціями за останні три роки – ніде не працює, єдиний дохід – разовий, 580 тис грн. від продажу автівки у 2015р.Валентина Наумова зареєстрована як співвласниця кількох приватних компаній, однак в жодної з них не задекларовано прибутку.

Джерело: bihus.info Підготовлено ГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «Декларації»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!