Школа танцю "Royal Pole Dance" четвертий рік поспіль прозвітувала про свої досягнення!

14.12.17, 14:00

Традиційно, щороку студія танцю і акробатики на пілоні Royal Pole Dance проводить у Кропивницькому екзамен та звітний концерт для учениц і тренерів студіі. На початку грудня 28 учениць студії завершили курс навчання та підтвердили володіння всіма навичками Pole Dance та отримали сертификати від Української федерації спортивного танцю і акробатики на пілоні .

Найважливішою подією був звітний концерт в котрому приймали участь тренери та учениці студії.На високому рівні були представлені номери з напрямків : Pole Dance (спортивний танець на пілоні), Aerial hoop (воздушна акробатика на кільці), Pole Exotic (стрип-пластика), сучастна хореографія та види циркового местецтва.

Одним із приємних сюрпризів для гостей та учасників концерту були призи від спонсорів заходу: "Міжнародної інноваційної школи Rainbow" м. Кропивницький ; мережа магазинів дитячого та підліткового одягу "Alfonso Kids" ; мережа аптек для тварин та рослин "Mega App"; рекламне агенство "Мята" ; РА "Технологія успіху" ; Магазин взуття та аксесуарів "Julie; Магазин фірмових аксесуарів"Apple way" ; Караоке - бар " Де Бошь" ; Beauty спонсори Студія краси Ксенії Шульги и Алены Власенко, студия Brow Bar, Lash-maker Екатерина Кондратьева, Студія краси "Краса Українки", Масажний кабінет Наталии Миценко, спеціаліст шугарингу Ксенія Тарутіна ; аксесуари для пол дєнсSticky Molly .

Вже через тиждень учениці студії та тренери прийняли участь у Всеукраїнському чемпіонаті "Pole Universe 2017 " м.Вінниця, де гідно представили м. Кропивницький та привезли золоту медаль за перше місце в категоріі "Повітряне кільце. Аматори"і срібну медаль за друге місце категорія "Pole Dance. Професіонали". Тож останній місяць року дуже насичений подіями, адже зовсім скоро НОВИЙ РІК. І вже зараз школа танцю Royal Pole Dance підготувала приємні акції і знижки на тренування!

Всі подробиці у адмінстратора (093) 409 87 31, (095) 647 00 59, або на сайті royalpoledance.com



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!