​Шість творчих просторів України, які рекомендує Вікторія Талашкевич

18.12.17, 14:00

Рік, що минає, для мене був надзвичайно насичений поїздками. Я вдячна за те, що мене залучали до своїх заходів організатори таких кампаній, як «Сильніші разом!» та «Будуймо Європу в Україні!», або запрошували проводити окремі заходи благодійний фонд «СВОЇ», громадська організація «Територія Успіху», британська «Thomson Foundation» та інші партнери.

Тож, перед новим роком хочеться підвести підсумки і поділитися порадами з тими, хто так само як і я, чимало часу проводить у поїздках. Розповім про творчі простори, коворокінги або хаби – всюди вони називаються по-різному, - де мені довелося побувати, попрацювати чи просто з користю провести вільний час, чекаючи потяга чи ділової зустрічі. Доки у Кропивницькому такого місця немає, ця стаття допоможе моїм друзям чи знайомим цікаво та комфортно подорожувати Україною, плідно працюючи при цьому.

У більшості із творчих просторів, які працюють у форматі «анти-кафе», гості платять за проведений час, навіть, я б сказала, за атмосферу, а не за чай, тістечка, чи роздруківки. Я розповім про них у тому порядку, в якому я найчастіше їх відвідую, тож на нумерацію зважайте тільки з огляду на це. Читайте далі лонгрід за посиланням



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!