Майже вдвічі виросли продажі нових авто у ​Кропивницькому за місяць

19.12.17, 18:00

У листопаді у Кропивницькому та Кіровоградській області продали 241 новий автомобіль, що на 103 машини більше ніж у жовтні цього року. Минулого місяця в Україні продали більше 7 тисяч нових легковиків на 200 мільйонів доларів. Найбільше автомобілів купили у столиці. Там продали більше 2,5 тисяч авто на суму майже 80 мільйонів доларів.

За інформацією сайту з продажу автомобілів RST.ua, сума покупок нових легкових машин у Кропивницькому склала майже 5 мільйонів доларів США, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. Найбільше куплених автомобілів – вартістю до 17 тисяч доларів США. Частка автомобілів такої вартості у Кропивницькому – 66%. Відповідно, середня ціна автомобіля у регіоні одна з найнижчих – 24 тисячі доларів. Найдорожчі автомобілі купували в Одесі. Там в середньому на автомобіль витрачали 33 тисячі доларів.

Найпопулярнішою маркою в області стало Renault. Таких автомобілів купили на 1 мільйон доларів. Якщо розглядати по моделях, то безумовного лідера немає – перше місце ділять Renault Duster і ВАЗ 2121 «Нива». Для порівняння, у жовтні у Кропивницькому продали 138 нових автомобілів на суму 4 мільйони доларів. У вересні продажі в регіоні становили 124 авто.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!