​Діти-артисти подарували дітям кропивницьких військових фантастичну виставу

22.12.17, 12:00

У понеділок, 18 грудня 2017 року, до Дня Святого Миколая вихованці Кіровоградського обласного центру дитячої і юнацької творчості влаштували для сімей військових 3-го окремого полку спеціального призначення захопливу зимову казку.

Близько 400 дітей та членів родин спецпризначенців відвідали прем’єру фантастичної вистави «Академія юних чарівників», яка відбувалася на сцені Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького.
У зимовій феєрії взяли участь 250 вихованців Народного художнього колективу хореографічного ансамблю «Росинка» (керівник – заслужений працівник культури України Галина Чайковська) та Народного художнього колективу студії вокального мистецтва «Антарес» (керівник – Олена Дороганич).
У цей вечір на сцені театру зібралися кращі чарівники усіх часів, які запрошували дітей стати їхніми учнями. Захопливий сценарій (режисер-постановник і сценарист – Юлія Круніч), чудова акторська гра, яскраві хореографічні та вокальні композиції,неперевершені костюми юних артистів, багатство музичного та відеосупроводу – вихованці обласного ЦДЮТ подарували своїм глядачам справжнє свято. У відповідь юні артисти разом зі своїми талановитими педагогами отримали від військових та їхніх родин море посмішок, шквал аплодисментів та слова вдячності за подарований святковий настрій для дорослих і атмосферу справжнього дива для дітвори.

Галина Богомаз-Кулик, фахівець зі зв'язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!