​Суддя їздить на чужому авто та володіє кількома земельними ділянками

24.12.17, 12:00

За даними журналістів, заступник Голови Апеляційного суду Одеської області та секретар судової палати з розгляду кримінальних справ Олександр Джулай їздить на авто, зареєстрованому на іншу людину. Це - Wolkswagen Touareg. Суддею Олександр Джулай працює з 1989 року.

У вільному доступі є декларація родинних зв’язків Олександра Джулая. В ній він вказав 30-річного сина – Дмитра Джулая, який працює адвокатом в компанії ТОВ «Інтраст Юридична фірма». Право на зайняття адвокатською діяльністю він отримав лише у 2012 році. У декларації зазначений і брат судді – Олексій Джулай. Вказано, що до березня 2016 року він працював старшим оперуповноваженим Управління захисту економіки в Одеській області.


В декларації Олександра Джулая відсутня дружина Світлана. Втім, журналісти не можуть ані підтвердити, ані спростувати інформацію – чи є вона досі дружиною Олександра Борисовича. Ми лише можемо констатувати, що у судовому реєстрі відсутні будь-які рішення про розлучення цього подружжя.
У своїх деклараціях за 2013, 2014, 2015 та 2016 роки Олександр Джулай вказав близько 1,2 млн грн доходу.

Суддя живе у маєтку в Одесі на вулиці Бажана. Площа цього будинку 563 кв. м., а задекларована вартість – 643 тис. грн. У 864 тис. грн Олександру Джулаю обійшлася земельна ділянка, яка за розміром повністю збігається із площею будинку. Серед нерухомості у власності судді є ще одна земельна ділянка у Любопіллі, точне місце розташування якої журналістам ідентифікувати не вдалося. Суддя лише користується Wolkswagen Touareg 2012 року. Власником цього авто є Русин Андрій Іванович. Серед заощаджень у судді 36 тис. грн та 3,2 тис. доларів.

У реєстрі речових прав на нерухоме майно журналістам вдалося більш детально дізнатися про статки родичів судді. Зокрема, будинком в Одесі володіє його син. Площа цього житла – 184 кв. м. Світлана Джулай – колишня або нинішня дружина судді, теж має достатньо майна. З реєстру прав на нерухоме майно розслідувачі дізналися, що вона володіє 3 квартирами та 2 нежитловими приміщеннями в Одесі.

За матеріалами Prosud.info підготовлено ГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «Декларації»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!