​Де шукати фінансову підтримку на втілення мрій у життя?

15.02.18, 12:00
Денис Абрамов зустрівся із активістами Тишківської громади
Денис Абрамов зустрівся із активістами Тишківської громади

Навчальний семінар на тему «Підготовка проектів розвитку громади» відбувся 13-го лютого у Тишківській об’єднаній територіальній громаді Добровеличківського району. Провів навчання Денис Абрамов, радник з регіонального розвитку рад Кіровоградського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

Денис Абрамов зустрівся із активістами Тишківської громади, зокрема на семінар прийшли працівники сільської ради, виконуючі обов’язки старост, а також працівники освітньої сфери та представники місцевих агропідприємств.

Найбільше людей цікавило, що таке проекти місцевого розвитку і як обрати найкращу ідею для проекту. Також Денис Абрамов детально розповів про основні складові проектної заявки та про деталі розробки і впровадження проектів місцевого розвитку.

- На мою думку, місцеві громади мають всі можливості для того, щоб ефективно залучати як кошти міжнародної технічної допомоги, так і кошти з інших джерел. Головне – навчитися визначати пріоритети і писати проекти відповідно до цих пріоритетів, - переконаний Денис Абрамов.

Якщо представникам ініціативних груп у громадах потрібні коментарі чи консультації від експертів і експерток Центру, а це радниця з питань децентралізації Валентина Шеремет, радник з регіонального розвитку Денис Абрамов та радниця з питань місцевих бюджетів Олена Савченко, телефонуйте будь ласка помічниці директора центру Катерині Сугар, номери: (0522)32-02-86 або 095-356-35-98.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!