Ольга Гріднєва - сертифікована тренерка програми MALE

13.03.18, 12:00

Керівниця проектного департаменту Прес-клубу реформ Ольга Гріднєва (на фото - посередині) стала сертифікованою тренеркою програми MALE. Це перший у своєму роді навчальний модуль, який зосереджує увагу на залученні чоловіків-партнерів задля утвердження рівноправного партнерства чоловіків та жінок вдома, в громадах та на інституційному рівні.


MALE розшифровується як "Альянс рівноправного партнерства чоловіків та жінок". Ініціативу MALE впроваджує Міжнародна фундація виборчих систем (IFES Україна), і найближчим часом (протягом березня-травня) у всіх областях України сертифіковані тренери та тренерки проведуть регіональні тренінги на тему “Рівноправне партнерство чоловіків та жінок для демократичного розвитку країни” (у тому числі - 5-6 квітня у Кропивницькому).


- З метою забезпечення гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок у виборчому процесі для участі у тренінгу ми запрошуємо представників та представниць громадських організацій, медіа, політичних партій, виборчих комісій та органів державного реєстру виборців, - розповідає Ольга Гріднєва.

За її словами, дводенний тренінговий модуль буде складатися, але не обмежуватися такими питаннями як: огляд гендерної рівності, гендерні стереотипи, участь жінок у політиці, гендерні квоти, комунікація та переговори, побудова партнерських відносин. З програмою тренінгу можна ознайомитись за посиланням.

Тренінги будуть проводитися в інтерактивному режимі, і основна увага буде приділена практичним заняттям, роботі в «малих групах» та аналізу проблемних питань та бар’єрів рівноправного партнерства чоловіків та жінок. За результатами проходження Тренінгів учасники/учасниці, які складуть фінальний тест, отримають сертифікати про проходження курсу. Участь у тренінгу безкоштовна. Організатори забезпечують харчування учасників тренінгу, роздаткові матеріали та компенсацію витрат на проїзд.

Ця ініціатива реалізується Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства міжнародних справ Канади та британської допомоги. Будь-які думки, викладені у цій публікації чи під час тренінгу, належать автору і не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, Міністерства міжнародних справ Канади, уряду Канади або уряду Великої Британії.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!