​На Кіровоградщині атовець став викладачем

15.03.18, 10:00

Після повернення до мирних буднів, на демобілізованих учасників АТО очікують нові труднощі, серед яких і проблема працевлаштування.

Упродовж минулого року у Гайворонському районному центрі були зареєстровані 121 демобілізований військовослужбовець та учасник АТО. До трудової діяльності вдалося залучити 24-х колишніх військових, з них 2 особи, зваживши всі плюси та мінуси самостійного господарювання, скористалася можливістю організувати власний бізнес. Працевлаштовувались учасники АТО в основному на підприємства сільськогосподарської галузі, менше переробної, промислової та інших.

У лютому цього року за допомогою фахівців Гайворонського районного центру зайнятості був працевлаштований демобілізований учасник АТО Олександр Ч.. Юнак має вищу агрономічну освіту, але професійний досвід був, на жаль, відсутній. І тому, коли фахівець районного центру зайнятості запропонував йому вакансію майстра виробничого навчання Гайворонського професійно-аграрного ліцею, колишній боєць довго не роздумував. Робота прийшлася Олександру до душі, а керівництво навчального закладу задоволене молодим працівником.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!