​Прямуємо разом: Представництво ЄС запускає всеукраїнську комунікаційну кампанію

16.03.18, 14:00

Представництво Європейського Союзу в Україні запускає всеукраїнську комунікаційну кампанію «Moving Forward Together / Прямуємо разом». Мета кампанії − підвищити обізнаність українців про переваги та можливості співпраці України та ЄС.


Кампанія «Moving Forward Together / Прямуємо разом» включає пріоритетні теми для ЄС в Україні: глибоку та всеохоплюючу зону вільної торгівлі, відновлення сходу та децентралізацію. Окрім того, кампанія висвітлює основні програми та ініціативи ЄС, серед яких «Горизонт 2020», «EU4Business», «Креативна Європа», щоб поінформувати про підтримку інновацій, малого та середнього бізнесу та розвитку культури в Україні.

«Ми розпочали загальнонаціональну комунікаційну кампанію з метою продемонструвати переваги співпраці України та ЄС для українців вже сьогодні. Ми хочемо, щоб громадяни цієї країни знали про підтримку ЄС та використовували можливості, які надають наші проекти, наприклад, молоді, бізнесу чи культурним та освітнім інституціям. У партнерстві з українським урядом таке співробітництво призведе до позитивних змін та поліпшить життя українських громадян», − заявив голова Представництва ЄС в Україні посол Хюг Мінгареллі.

Україна є пріоритетним партнером, якому ЄС надав понад 12 млрд євро за останні 3 роки. Проте 77% українців не знають про програми ЄС в Україні, згідно з опитуванням Київського міжнародного інституту соціології, проведеним у грудні 2017 року. Поінформованість про програми ЄС та можливості і переваги, які вони пропонують українцям у галузі торгівлі, культури та освітньому обміні, про підтримку таких ключових реформ, як децентралізація або допомога внутрішньо переміщеним особам, ще нижча.

Кампанія «Moving Forward Together / Прямуємо разом» розпочнеться 12 березня на національному телебаченні, після чого детальна інформація про проекти та програми ЄС буде розповсюджена у друкованих та онлайн ЗМІ, а також через зовнішню рекламу.

«Гасло кампанії «Moving Forward Together / Прямуємо разом» відображає позитивне партнерство між Україною і ЄС та їхню спільну мету», − пояснив Майкл Чемберлен, керівник та креативний директор проекту ЄС «Комунікація Європи в Україні».

Довідкова інформація:

«
Moving Forward Together / Прямуємо разом» − комунікаційна кампанія Представництва ЄС в Україні. Її мета − підвищити обізнаність українців про результати та переваги співпраці України та ЄС. Кампанія розроблена проектом «Комунікація Європи в Україні».

«Комунікація Європи в Україні» (Communicating Europe in Ukraine) – проект Представництва ЄС в Україні. Команда складається із 19 професіоналів у сфері комунікацій з Albany Associates(Великобританія), ECOMM Communication Consulting (Україна) та Portland PR (Великобританія). Тривалість проекту: 01.08.2017-31.07.2019.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь до координаторки проекту Світлани Кісільової: skisilova@ecomm.com.ua або за телефоном +38 093 08 546 88.


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!