​Сервіс на колесах запрацював на Кіровоградщині

22.03.18, 16:00

В Україні запустили в роботу ще 4 мобільні сервісні центри МВС. З березня 2018 року в найвіддаленіших куточках Кіровоградської, Полтавської, Сумської та Чернігівської областей тепер можна замінити посвідчення водія або зареєструвати авто.

20 мобільних сервісних центрів МВС було запущено ще в квітні 2017 року, аби вони надавали послуги населенню в містечках та селах, де відсутні стаціонарні сервісні центри МВС. Мобільні сервісні центри МВС надають послуги реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, заміни посвідчення водія, видачі міжнародного посвідчення водія, а також приймають запити на отримання довідок про відсутність судимостей. Екіпаж пересувного центру складається з двох адміністраторів та фахівця Експертної служби МВС.

За рік популярність мобільних сервісних центрів МВС зросла. Найбільшим попитом такі автомобілі користуються в Дніпропетровській, Донецькій та Вінницькій областях. Загалом за рік роботи було надано 19 771 послугу.

МСЦ МВС виїжджають за графіком на запити від органів місцевого самоврядування. Вони можуть можуть подати запити до регіонального сервісного центру МВС в області (контакти за посиланням) або дізнатися вже спланований графік виїздів на найближчий час.

Слідкуйте за новинами сервісних центрів МВС на офіційній сторінці Головного сервісного центру МВС в Фейсбуці, а за консультаціями звертайтеся за телефоном (044) 290-19-88. Адреси сервісних центрів МВС та відповіді на поширені питання стосовно їх послуг шукайте на сайті Головного сервісного центру МВС.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!