​Подарунки від батьків

14.04.18, 16:00

Наталія Сандул є головним державним ревізором-інспектором ГУ ДФС у Чернігівській област, а її чоловік Роман працює інспектором-черговим у поліції охорони. Про це повідомляє bihus.info

Згідно витягу із Реєстру речових прав на нерухоме майно, у вересні 2016 року Наталія Сандул отримала в подарунок від свого батька Василя Зайця квартиру в Чернігові. Тижнем пізніше її свекор Григорій Сандул також подарував своєму сину-поліцейському апартаменти у новобудові. На сайтах продажу нерухомості подібні квартири зараз коштують 65 тисяч доларів.

За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб і аналітичної платформи YouControl, батьки поліцейського ніколи не займалися бізнесом.

Саме ж чиновницьке подружжя Сандулів виявилося не менш щедрим на презенти. Наприклад, 8 березня їхня донька-школярка Поліна похизувалася у себе в Instagram подарованим iPhone 8 вартістю близько 20 тисяч гривень.

У липні ж 2017 року Наталія Сандул подала декларацію про суттєві зміни у майновому стані, в якій повідомила про купівлю ще однієї квартири площею 41,3 кв. м. Обійшлася покупка їй нібито всього у 192 тисячі гривень. На даний час ціни на подібну нерухомість, відзначають експерти, складають 860 доларів за квадратний метр, тобто квартира має коштувати значно дорожче - понад 35 тисяч доларів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!