Клуб рестораторів засновано у Кропивницькому

16.04.18, 12:00

Протягом останніх чотирьох місяців у Кропивницькому тривала підготовка, відбувалися зустрічі та дискусії задля створення у нашому місті першого в області Клубу рестораторів. Ініціатива створення клубу належить Бізнес-школі «WAKEUP», яку заснували Жанна Січкарь та Вікторія Талашкевич.

І ось, у квітні, під час чергової зустрічі у Клубі відбулися вибори керівництва – Президента, Скарбника та Секретаря, - на найближчі шість місяців. Президентом став співвласник мережі кафе «Крила» Олександр Бронза, скарбником – адміністраторка кафе «Щастя» Ніна Бурдейна, а секретаркою було обрано спів-засновницю Бізнес-школи «WAKE UP» Вікторію Талашкевич.

- Клуб рестораторів об’єднує власників закладів харчування Кропивницького та делегованих ними осіб задля співпраці і розвитку культури відвідування ресторанів серед мешканців міста, а також представлення інтересів членів об’єднання у діалозі з міською владою, – озвучує місію об’єднання перший Президент Клубу Олександр Бронза.

Цілі, які ставить перед собою Клуб, полягають у тому, щоб презентувати та відстоювати спільні інтереси його членів перед представниками влади, створювати комфортний для співпраці та зустрічей майданчик, відслідковувати потреби населення для розвитку культури відвідування ресторанів і кафе, а також надихати членів клубу на нові ідеї та організовувати публічні і корпоративні заходи різного формату.

Членами клубу можуть бути люди, які безпосередньо займаються розвитком ресторанної культури у місті та області. Рішення про прийом нових членів Клубу приймають дійсні члени клубу – через заповнення он-лайн анкети та надання однієї усної рекомендації від діючих членів Клубу. Більше про роботу Клубу можна дізнатися на сторінці Бізнес-школи «WAKEUP»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!