​Безробітні вчаться манікюрному мистецтву

18.04.18, 18:01

Якщо Ви хочете отримати гідну роботу, знайти стабільність у своєму житті, відчути себе успішним – скористайтеся можливістю отримати це через якісне професійне навчання в Центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (ЦПТО ДСЗ) – спеціалізованих навчальних закладах сучасного європейського рівня для дорослого населення.

ЦПТОДСЗ створені для ефективної підготовки висококваліфікованих робітників шляхом професійного навчання, перепідготовки та підвищення кваліфікації. Для зареєстрованих безробітних професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Тож у мешканців Кіровоградщини з числа безробітних є можливість у квітні здобути у Дніпропетровському ЦПТО ДСЗ професію манікюрника.

Бути спеціалістом з нігтьового дизайну – цікаво і прибутково. Доглянуті руки і красиві нігті додають впевненості у собі, а невимушене спілкування завжди приноситиме радість тим, хто полюбляє працювати з людьми.

Тому той, хто вирішить присвятити себе творчій професії майстра манікюру, має усі шанси як для професійного розвитку, так і для забезпечення себе сталими заробітками.

Термін навчання – 3 місяці.

Умови направлення на навчання:

  • повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
  • повноліття (не менше 18 років);
  • медична довідка з допуском до професії.
  • Цю професію можна здобути й на базі Одеського та Харківського центрах професійно-технічних освіти державної служби зайнятості. Навчання розпочинається з 26 квітня поточного року.

    Якщо вас зацікавила професія «манікюрник» або ж інші професії, за якими можна здобути освіту, – запрошуємо звернутися до центрів зайнятості.



    Комментарии

    Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
    Напишите ваш комментарий
    Комментарий:

    ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

    Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
    Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
    Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
    Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
    Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
    Приємно, що стільки вірних відповідей!