​Власна справа – власний добробут: як у Кропивницькому атовці стають бізнесменами

10.05.18, 14:00

З початку року за сприяння Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості шість осіб з числа безробітних (з них 4 учасника бойових дій на сході України), отримали одноразову виплату допомоги по безробіттю для відкриття власної справи.

Так, пан Руслан захистив бізнес-план у сфері виробництва, а саме: вирощування овочів та зелені у тепличних умовах у зимовий період. Організація даного виду бізнесу набуває все більшої популярності. Тепличний бізнес – прибутковий вид підприємницької діяльності в сільському господарстві.

Попит на продукти харчування був, є і буде завжди. Тим більше, якщо надворі зима: торговельні мережі, та й маленькі магазини не проти купувати якісні овочі та зелень, попит на які активізується не в сезон. Стабільний тепличний бізнес в Україні дає можливість отримати хороший дохід практично круглий рік. Висока рентабельність, швидка окупність, досить не погана дохідність роблять цей вид підприємництва дуже привабливим.

Пан Сергій вирішив займатись виробництвом та реалізацією хлібобулочних виробівгрузинської кухні (лаваш, хачапурі, багет, самса і т.д.).

Серед усього розмаїття грузинських страв величезною популярністю як користувалася, так і продовжує користуватися випічка. Це окрема галузь громадського харчування, яка завжди привертала увагу гурманів і якій пророкують новий виток популярності. Грузинська випічка в меню пекарні здатна залучити клієнтів, які цінують якість, смак і користь продукту. Затишна хлібопекарня, де подають свіжоспечені делікатеси, буде затребуваною незалежно від економічних коливань і настроїв на ринку.

Сьогодні за підприємництвом – майбутнє. Підприємці є головною рушійною силою економіки. Від успішного розвитку підприємництва і, відповідно, росту надходжень до бюджету, залежить процвітання нашої країни. Тож побажаємо підприємцям-початківцям наполегливо працювати, бути впевненими у собі та своїх силах, постійно вчитися й вдосконалюватися та бути професіоналом у своїй справі.

Алла Красіон, провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!