Фестиваль європейських краін пройшов у Новоєгорівці

25.05.18, 14:00

Масштабний районний фестиваль європейських краін проходив днями у Новоєгорівській загальноосвітній школі, що на Кіровоградщині. На фестиваль завітали євроклубівці з Рівняньких загальноосвітніх шкіл #2 та #7, Комишуватської, Кропивницькоі, Глодоськоі загальноосвітніх шкіл.

Гумор, чудові пісні та запальні танці, цікаві факти про Украіну, Білорусію, Румунію, Францію, Шотландію, Ірландію та Португалію подарували позитивні емоціі та захоплення юними артистами.

- Які талановиті наші діти! Щиро дякуємо школярам за інтерес, креативність, бажання дізнаватися нове і незвичайне, за бажання зростати Громадянами Європейськоі Украіни та Громадянами світу!, - говорить керівниця Євроклубу "Веселка", вчителька англійської мови Людмила Талашкевич. Пані Людмила вдячна також команді Team Europe Кропивницький, за допомогою якої отримала від Представництва Європейського Союзу в Україні сувеніри та подарунки для учасників Єврофесту.

Також керівництво школи вдячне колегам педагогам за небайдужість, за любов до своєі професіі, за творчий пошук, за підтримку і розуміння! Окрема подяка гостям - Олександру Іваню, заступнику голови Новоукраінськоі райдержадміністраціі, Олегу Талашкевичу, заступнику голови Новоукраінськоі районноі ради та Тетяні Тарасенко, начальниці відділу освіти за участь у фестивалі.


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!