Роботодавці Кіровоградщини потребують майже 140 швачок

18.06.18, 14:00

Професія «швачка» ввійшла до п’ятірки професій, що користуються найбільшим попитом на сучасному ринку праці. Це й не дивно, адже потреба у таких фахівцях постійна і має тенденцію до зростання. Сьогодні роботодавці області потребують майже 140 працівників за професією «швачка». Серед підприємств, які потребують зазначених фахівців – ПРАТ «Швейна фабрика «ЗОРЯНКА», ТОВ «ФЕШН ГОЛД», Кіровоградська філія спільного підприємства у формі ТОВ «РІФ-1», ТДВ «Швейна фабрика «Україна», ТОВ «Швейне виробництво «МРІЯ Є», ТОВ Фірма «КУРТАЖ» та ін.

Безробітні, які перебувають на обліку в службі зайнятості області, мають можливість здобути професію «швачка» безкоштовно. Професію швачки можна набути як в навчальних закладах області, так і на базі центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Наприклад, з 19 червня поточного року розпочинається навчання в Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Термін навчання 4,9 міс.

Якщо вас зацікавила можливість безкоштовного навчання за професією швачки, за більш детальною інформацією звертайтеся до центрів зайнятості!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!