Європейський Тиждень Мобільності: Кропивницький може приєднатися!

21.07.18, 12:00

У рамках підготовки до акції "Європейський Тиждень Мобільності", який проходить у другій половині вересня, Буковинська агенція регіонального розвитку провела поблизу Чернівців цікавий захід під назвою "Mobility camp". Це було навчання для активних громадян (представників НУО, молодіжних лідерів громад, вчених, активних у діяльності в галузі навколишнього середовища, міських жителів) із Молдови та трьох областей України (Чернівецької, Вінницької та Одеської).

- Основна мета табору Мобільності - привернути увагу до ідей розвитку сталого транспорту та підготувати учасників до проведення Європейського тижня мобільності у своїх рідних містах та населених пунктах, - розповідає Жанна Олійник, менеджерка проектів ГО "Буковинська агенція регіонального розвитку".

За словами пані Жанни, Європейський тиждень мобільності – це загальноєвропейська ініціатива з популяризації сталих видів транспорту. Тому під час табору учасників та учасниць навчали досвідчені тренери та фахівці, які поділилися своїм досвідом та ідеями про те, як організувати ЄТМ, які зацікавлені сторони залучити, як знайти ресурси для ЄТМ і т.д. У тому числі тренеркою під час табору виступила координаторка Прес-клубу реформ (м. Кропивницький) Вікторія Талашкевич. Її виступ стосувався комунікаційної стратегії у рамках реалізації Європейського тижня мобільності, покрокового PR-супроводу акцій, а також он-лайн інструментів із візуалізації кампанії.


Презентація щодо покрокового PR-супроводу акцій

Презентація про 15 он-лайн інструментів із візуалізації кампанії.

Табір мобільності був втілений у життя у рамках проекту «Через сталий транспорт до чистого довкілля» згідно Програми територіальної співпраці країн Східного партнерства «Молдова -Україна».

Якщо представники інших міст\регіонів хочуть приєднатися до акції - ось контакти: Контактна особа:
Жанна Олійник - менеджерка проектів ГО "Буковинська агенція регіонального розвитку"
Т: +380502600193,
Е: zh.oliynyk@bard.cv.ua
Фейсбук-сторінка:
https://www.facebook.com/NGO.BARD/



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!