Тубдиспансер отримав техніку за проектом «100% життя та якісних послуг на Кіровоградщині»

23.07.18, 16:00

Днями у рамках проекту «100% життя та якісних послуг на Кіровоградщині», що втілюється за підтримки Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією, Кіровоградський обласний тубдиспансер отримав техніку за кошти програми з протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу у 2018–2020 років.

Виконавчий директор Костянтин Данильченко та координатор напрямків проекту Оксана Шершень передали у заклад: принтер лазерний CanonLPB-6030B, комп’ютер персональний OfficePC (системний блок), монітор LG.

- Техніка передана з метою своєчасного, оперативного внесення даних в базу E-TB менеджер та обробки, аналізу інформації щодо пацієнтів, тобто - фіксування результатів періодичних оглядів лікарсько-консультативної комісії, результати досліджень, побічні дії на протитуберкульозні препарати, дані лабораторних досліджень та висновки спеціалістів на початку лікування та в процесі лікування, фіксування спостереження за вживанням протитуберкульозних препаратів під час лікування, - відзначив Костянтин Данильченко.

- У нас є електронна база пацієнтів, куди ми водимо в тому числі і дані соціального супроводу. Технічна допомога від вашої організації для нас дуже актуальна. Техніка буде знаходиться у кабінеті працівника, який безпосередньо працює в даному компоненті програми. Дякуємо вашій організації, - відзначила головний лікар КЗ «Кіровоградський обласний протитуберкульозний диспансер» Галина Горенко.

Довідково: Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» реалізує проект «100 відсотків життя та якісних послуг на Кіровоградщині» за підтримки Глобального фонду.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!