Головна пошта країни запрошує до своєї команди

25.07.18, 10:00

ПАТ «Укрпошта», один з провідних роботодавців Кіровоградщини, пропонує шукачам роботи нашої області 45 вакансій. ПАТ «Укрпошта»це найбільша мережа поштового сполучення, яке налічує11 500 відділень, що забезпечують покриття у 100% населених пунктів України. Тож у всіх охочих стати частиною цієї великої команди (понад 70 000 працівників щодня приймають, сортують, доставляють, організовують, аналізують та допомагають клієнтам) є можливість працювати поблизу свого дому.

В залежності від посади, «Укрпошта» пропонує потенційним працівникам від 2 234 грн (0,6 ставки) до 10 тисяч гривень. Серед вакансій, які оприлюднені Укрпоштою Кіровоградщини, є вільні місця начальників відділень зв’язку, водіїв автотранспортних засобів, операторів поштового зв’язку, техніків, листонош та ін.

Актуальними є вакансії «Укрпошти» практично у Бобринецькому, Голованівському, Кіровоградському та Онуфріївському районах.

Назва району

Кількість вакансій

Бобринецький

2

Голованівський

1

Кіровоградський

41

Онуфріївський

1


Робота в Укрпошті – унікальна можливість долучитись до реформи державної компанії, яка на очах перетворюється на успішного гравця на ринку. Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!