У Світловодську безробітна молодь відкривала нові професійні горизонти

30.08.18, 10:00

У Світловодській міськрайонній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості розпочав роботу клуб для безробітної молоді «Нові горизонти». Клуб створено з метою сприяння особистому зростанню молодої людини, розвитку її психологічних якостей, які необхідні для успіху у ХХI столітті. До роботи клубу долучилися соціальні партнери з громадської організації «Майбутнє без меж». Анна Курусь, сертифікований майстер гри «Світ Громад», провела з учасниками молодіжного клубу ознайомлюваний раунд.

ГраСвітГромад – це перша українська настільна кооперативна стратегія у жанрі соціального симулятора. Ігрова механіка максимально наближена до реального життя, і перемогти у грі можна лише кооперуючись та взаємодіючи. За сценарієм гри учасники, які виконували певні ролі: підприємець, вчитель, безробітний, священик, чиновник, пенсіонер, фермер, переселенець розбудовували гіпотетичну громаду щасливих людей. Гравці мали можливість переживати ефективні моделі поведінки у суспільстві, зрозуміти роль бізнесу у розвитку громади, демонстрували навички командної роботи. Зважаючи на активний процес створення об’єднаних територіальних громад в Україні, гра набуває своєї актуальності, оскільки вказує на методи та шляхи їх реальної розбудови, розвиває навички, які необхідні будь-якому громадянину у сучасному суспільстві. Організатори заходу висловлюють вдячність громадській організації «Майбутнє без меж» і особисто Анні Курусь за можливість долучити до цієї цікавої і, водночас, повчальної гри безробітну молодь.

О. Пипич, начальник відділу активної підтримки безробітних Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!