Перша ​Не-Конференція "Я - бренд!" надихнула кропивничан

11.10.18, 12:00

Перша у Кропивницькому Не-Конференція "Я - бренд!" - для всіх, хто прагнете саморозвитку і самореалізації, - відбулася минулої суботи у творчій локації Креативний ІТ-простір "KOWO". Провели захід спільнота Здоровая и активная жизнь (Анна Татарченко) та Бізнес-школа WAKE UP (Вікторія Талашкевич та Жанна Січкарь). Партнером виступила агенція "Поїхали з нами!"

Всі, хто хотів дізнатися, як створити власний бренд і просувати його, а також отримати натхнення і нових ділових партнерів та клієнтів, могли зробити це під час Не-Конференції «Я – бренд». Перед учасниками та учасницями виступили найкращі місцеві спікерів, які розповіли про формування та просування особистого бренду, про створення ділового іміджу та психологічні практики постановки і досягнення цілей, про публічні виступи та емоційний інтелект, і ще про багато цікавого.

- Це була честь для нас працювати із такими спікерами, як Володимир Вященко, Людмила Доленко, Надія Кареліна, Алла Пояркова, Андрій Теряєв та Любов Яновська, - розповідає Вікторія Талашкевич. За її словами, метою не-конференції було надати всім бажаючим інструменти для створення власного бренду, створити майданчик для знайомства, обміну інформацією та контактами. Насолоджуйтесь фото, що їх зробила Олена Карпенко, і чекайте нових анонсів подій.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!