Пілоти виграли міський чемпіонат з «Брейн-рингу»

16.11.18, 14:00

З нагоди Дня студента у міській раді Кропивницького кожної осені відбувається гра «Брейн-ринг» за участі студентських та молодіжних команд всіх бажаючих навчальних закладів міста. Це були ігри осіннього сезону вже ХХІІ міського чемпіонату, що його багато років поспіль успішно організовує Управління молоді та спорту міської ради Кропивницького спільно із громадською організацією «Кіровоградська обласна ліга інтелектуального розвитку». Цього року турнір підтримала ініціатива Team Europe, додавши до пакету питань чимало "загадок", що стосувалися європейської тематики.

Участь у змаганні взяли вісім команд, а це понад півсотні юнаків та дівчат, які зібралися разом і пограти, і повболівати. Команди «Феміда» (ПВНЗ «Кропивницький інститут державного та муніципального управління»), «Гермес» (Кропивницький коледж харчування та торгівлі), «Логос» (Кропивницький будівельний коледж), «Совенята» (Центральноукраїнський національний технічний університет), «Скіф» (Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка), «Культ Карго» (льотна академія Національного авіаційного університету), «Прайд» (економіко-технологіний інститут імені Роберта Ельворті), «Олімпія» (Кропивницький інститут ПВНЗ «Університет сучасних знань») боролися за перемогу у турнірі. До речі, навесні турнір теж проходить, тож, хто не встиг цього разу - слідкуйте за сторінкою Team Europe на Фейсбуці, там буде анонс!

- "Брейн-ринг” уже як традиція, Щороку ми проводимо захід на базі міської ради. Ця гра є більш драйвовою і не потребує високого рівня підготовки. “Брейн-ринг” захоплює не лише учасників, а й глядачів. Адже цікаво спостерігати за емоціями гравців», - цитує Андрія Флоренка сайт CBN

У цікавій і напруженій боротьбі чемпіонами стала команда «Культ Карго» (Льотна академія Національного авіаційного університету), віце-чемпіоном – команда «Феміда» (ПВНЗ «Кропивницький інститут державного та муніципального управління»), другим віце-чемпіоном – команда «Совенята» (Центральноукраїнський національний технічний університет). Всі учасники та переможці отримали подарунки і грамоти від організаторів.

- Ми постійно проводимо заходи для молоді на тематику, що стосується відносин України та Європи, і гра "Брейн-Ринг" стала ще одним класним етапом залучення юнацтва до євроінтеграційних процесів, - коментує Ольга Гріднєва, членкиня команди "Team Europe Кропивницький". Вона не тільки допомагала Андрію вести гру, але й вручала призи переможцям та анонсувала можливість запрошення експертів Team Europe у навчальні заклади міста для проведення різноманітних інформаційно-просвітницьких акцій.

текст - Вікторія Талашкевич, фото - Олена Карпенко



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!