Захурделило і дорожники всю ніч розчищали замети

20.11.18, 14:00

Перша хурделиця традиційно прийшла надвечір, тож прибирати засніженість на дорогах довелося протягом всієї ночі. Подекуди дорожня техніка й зараз продовжує працювати.

Станом на 07.00 ранку сьогодні проїзд дорогами Кіровоградщини забезпечено. Вночі виникали короткочасні ускладнення з проїздом у п’яти районах. В Новоархангельскому, поблизу с. Станіславове, а/д М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка. Складна ситуація на цій же дорозі залишається у Великій Висці, техніка працює безперебійно до тепер.

Ускладнився проїзд і на Південному обході м.Кропивницький поблизу села Соколівське – перекинувся причеп КАМазу і перекрив рух для транспорту. Силами дорожних працівників техніку оперативно підняли і рух відновився. Також ускладнення виникали в Олександрійському районі на дорозі М-22 Полтава-Олександрія поблизу села Олексіївка та в Благовіщенському районі біля села Пушкове на дорозі Н-24 Благовіщенське-Миколаїв.

Всього на ліквідації зимової слизькості були задіяні 179 дорожніх працівників та 136 одиниць техніки і механізмів. Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області та районні підрозділи ДП «Кіровоградський облавтодор» працюють у посиленому цілодобовому режимі. У разі ускладнень проїзду – повідомляйте диспетчера Служби за телефоном: 068 664 64 22.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!